Robuuste en duurzame steigers in Groningen e.o.

Voor het plaatsen van een steiger heeft u vaak geen vergunning nodig.

Een aanlegsteiger is niet alleen een verfraaiing van bijvoorbeeld uw achtertuin, het is ook een fijne plek om uw boot aan te leggen, om een hengeltje uit te gooien of om even heerlijk rustig te kunnen zitten langs de waterkant.

Wij van Venema Waterwerken zijn gespecialiseerd in het bouwen en plaatsen van steigers in alle soorten en maten. In een traditionele of afwijkende vorm, met een vaste of flexibele hoogte, met of zonder balustrade, van hout of van kunststof... Wat uw wensen ook zijn: wij kunnen het voor u realiseren. In de gehele regio Groningen bouwen wij aanlegsteigers op maat.

De materialen die wij gebruiken zijn robuust, duurzaam en vooral veilig. De bovenbouw maken we van hardhout, kunststof of een combinatie daarvan, net wat uw wensen zijn. Daarmee is duurzaamheid gegarandeerd. Deze dekdelen schroeven we op de liggers met RVS schroeven. Voor de overige delen gebruiken we thermisch verzinkte slotbouten, zodat corrosie geen kans maakt en uw fraaie aanlegsteiger jarenlang zal blijven staan als een huis.

Nieuwsgierig geworden? Voor deskundig advies over de bouw van steigers in Groningen e.o. kunt u altijd bij ons terecht.

Soms is het nodig om melding te maken of een vergunning aan te vragen voor de aanleg van uw steiger. Kom niet voor verrassingen te staan en informeer tijdig bij het waterschap waar uw gemeente onder valt. Wij helpen u hier desgewenst graag bij en geven u altijd een passend advies.

Vraag hier uw vrijblijvende advies aan

Venema Waterwerken
Verdilaan 7
9603 AP,  Hoogezand Sappemeer 

Kvk
: 73431494

Btw nr: NL193623043B01

Bank nr.: NL16RABO0336086628

Beschoeiing, steigers en vlonders voor particulieren en bedrijven.