Houten Vlonders laten leggen in Groningen

Bel 0598 32 55 06 als u vragen heeft aan Aannemingsbedrijf Venema.

Laat een mooie vlonder aanleggen in Groningen

Heeft u bij uw huis een tuin aan het water? Maak hier dan optimaal gebruik van door middel van een houten vlonder. Zo'n van prachtig hout gemaakte vlonder is een verrijking voor uw tuin, waarmee u nog meer van uw schitterende locatie kunt genieten. Bij Venema Waterwerken hebben we veel ervaring met de aanleg van vlonders, we komen dan ook graag een keer bij u langs om te bekijken wat de mogelijkheden bij uw huis zijn. Wij maken deze aanwinst voor uw tuin van hout of kunststof van de hoogste kwaliteit. U kunt bij ons altijd rekenen op een vlonder van duurzame kwaliteit.

De mooiste vlonders van Groningen en omstreken
Venema Waterwerken is gelegen in de provincie Groningen. We hebben hier al heel wat mooie houten vlonders gemaakt voor onze klanten, maar staan ook klaar om deze, ofwel een kunststof vlonder, aan te komen leggen in Noord-Holland, Friesland en Drenthe. We gaan daarbij met de grootst mogelijke zorg te werk. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke afwerking van uw vlonder, we betrachten hierbij altijd een grote mate van professionaliteit. We gaan graag eens met u om tafel zitten om te zien wat u voor ogen heeft. Aan de hand van uw wensen gaan we dan kijken wat er allemaal mogelijk is.

Meer weten over onze prachtige vlonders?
We nodigen u van harte uit om eens contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u op het gebied van onze specialisatie, met name onze houten vlonders, te bieden hebben. Dat prachtige hout aan het water, een mooie zomerse namiddag om optimaal even tot rust te komen... We kunnen u nu al voorspellen dat u optimaal gaat genieten van het werk dat wij voor u komen doen!Venema Waterwerken
Verdilaan 7
9603 AP,  Hoogezand Sappemeer 

Kvk
: 73431494

Btw nr: NL193623043B01

Bank nr.: NL16RABO0336086628

Beschoeiing, steigers en vlonders voor particulieren en bedrijven.