Vlonderterrassen van Aannemingsbedrijf Venema in Hoogezand

Aannemingsbedrijf Venema zit in de Verdilaan in Hoogezand.

Stelt u zich voor: u loopt met 2 gevulde glazen over het gazon naar de vaart die aan uw tuin grenst. Op de licht overstekende vlonder, 4 treden lager, geniet uw partner van de laatste zonnestralen. Een sloep schuift voorbij. Uw eigen stek aan het Groningse water, aangelegd door Aannemingsbedrijf Venema.

Houten of kunststof vlonders

De charme van hout combineert op een natuurlijke manier met water. Met vlonders maken wij een rustiek terras of een knusse zithoek achter uw huis of direct aan het water. U heeft keuze uit verschillende klasse 1 houtsoorten, kunststof of een combinatie daarvan.

We stemmen het ontwerp van de vlonder af op uw wensen en de inrichting van uw tuin. Laat uw zitgelegenheid aan de waterkant integreren met de beschoeiing en eventueel een steiger. Venema biedt u daarvoor complete oplossingen, afgestemd op uw woonsituatie. Wilt u meer informatie?

Hekwerk, schuurtjes en schuttingen

Hout is een veelzijdig product dat geschikt is voor diverse doeleinden in uw tuin. Laat een afscheiding plaatsen van larikshout. De planken worden uit de stam gezaagd, zodat die hun natuurlijke vorm behouden. Creëer extra opberg- of leefruimte met een tuinhuisje of schuur. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wilt u meer weten?

Aannemingsbedrijf Venema bv
Verdilaan 7
9603 AP,  Hoogezand Sappemeer 

Kvk
: 2328654
Btw nr: NL8002.339.B.01
Bank nr.: NL69ABNA0475201833

Beschoeiing, steigers en vlonders voor particulieren en bedrijven.